Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Viklovanje motora
Viklovanje motora
novembar 15, 2018
Frankfurt 2019
mart 25, 2019
Show all

49. Međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju I hlađenju

49. Međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju I hlađenju

Poštovani prijatelji i poslovni partneri, sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija Strato Plus DOO, kao sponzor manifestacije i jedan od vodećih proizvođača  u regionu u oblasti proizvodnje fitinga za vodovone i grejne instalacije, uzela učešća kao izlagač na 49. Međunarodnom kongresu i izložbi o klimatizaciji, grejanju i hlađenju koji se održao u beogradskom Sava Centru u periodu od 5. do 7. decembra 2018. godine.

KGH kongres je imao za cilj da stručnoj javnosti i svim zainteresovanim licima predstavi nove proizvode, elemente i praksu koji se koriste u objektima za stanovanje i radne procese, a vezani su za sisteme vodovoda, grejanja, hlađenja i klimatizacije. To je prilika da se u isto vreme i na istom mestu sretnu projektanti, konstruktori, proizvođači, naučnici, predstavnici firmi – svi posvećeni istom, zajedničkom zadatku: povećanju energetske efikasnosti i implementaciji savremenih naučno-tehničkih dostignuća u oblasti KGH.

DOO Strato Plus je prvi put učestvovao na KGH kongresu u Beogradu, manifestaciji koja se skoro već pola veka sa velikim uspehom održava u našem glavnom gradu. Jasno je da se ovaj sajam po broju izlagača, posećenosti i atraktivnosti same tematike svrstava u jedan od najvažnijih i najprestižnijih sajmova u ovom delu Evrope.

Ovom prilikom želimo da istaknemo, a slobodno se možemo i pohvaliti činjenicom da je među 200 domaćih I stranih izlagača na sajmu, Strato Plus bila jedna od od retkih kompanija koja se bavi proizvodnim aktivnostima. Za ovih 10-ak godina koliko smo prisutni na srpskom i regionalnom tržištu, uspeli smo da po broju kupaca, ostvarenoj prodaji, plasmanu proizvoda i obrtu sredstava sustignemo i prestignemo kompanije koje su znatno duže od nas u ovom poslu, što pokazuje da smo na pravom putu i da sigurnim koracima idemo ka poziciji lidera u proizvodnji mesinganog fitinga na Balkanu.

Utisci koje nosimo sa ovog sajma su fantastični. Posećenost je bila odlična, a mi smo u moru izvođača bili pravo osveženje imajući u obzir to da smo bili jedinii proizvođači mesinganog fiinga za vodovodne i grejne instalacije. Svakako, ovo je bila odlična prilika da studentima, potencijalnim poslovnim partnerima i svim zainteresovanim poslovnim subjektima predstavimo i približimo naš proizvodni program.  Na sajmu smo vodili razgovore sa brojnim domaćim i stranim kompanijama, i to o budućim poslovnim poduhvatima, kooperaciji, osvajanju tržišta  i plasmanu naših proizvoda na tržište zemalja Evropske unije.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su izdvojili vremena da nas posete, a naročito našim prijateljima iz Republike Srpske, Makedonije, Kosova, Poljske, Slovenije i Nemačke. Bilo nam je zadovoljstvo da ih ugostimo i  predstavimo naše proizvode, rešenja i dostignuća u oblasti proizvodnje mesinganog fitinga za vodovodne i grejne instalacije.

Naročitu zahvalnost dugujemo gospodinu Dragomiru Šamšaloviću ispred SMEITS-a i  organizacionog odbora KGH, pioniru u organizaciji KGH kongresa koji je tu od samih početaka manifestacije, a koji je nama kao pravi domaćin nesebično pomogao da realizujemo naše ideje i da se posetiocima predstavimo u najboljem svetlu.

Svim sponzorima izlagačima koji su učestvovali na sajmu želimo puno uspeha u daljem radu i nadamo se da će na osnovu kontakta i sastanaka koje su vodili u prethodnim danima uspeti da dogovre I realizuju mnoštvo novih poslova. Takođe, najavljujemo učešće i poručujemo izlagačima i svim posetiocima da ćemo se sigurno videti i sledeće godine na jubilarnom, 50-om KGH kongresu koji se održava od 6. do 8. decembra 2019. godine.

Ovom prilikom, pozivamo sve zainteresovane kompanije da nas kontaktiraju sa predlogom za saradnju. Komercijalni sektor Strato Plus-a na raspolaganju je svima koji žele da razgovaramo o idejama, projektima i budućoj poslovno-tehničkoj saradnji u pogledu trgovine mesinganim fitingom namenjenim za vodovodne i grejne instalacije.

Elementor Footer #1202
Moravac bb Aleksinac 18210 Žitkovac MORAVAC S R B I J Aana@stratoplus.rsstratoplus1@gmail.com info@stratoplus.rs Email: info@stratoplus.rs PIB: 100567870 Matični broj: 17294997 Svi proizvoid Vodovodni fiting Grejni fiting Lak žica izolacija Katalog proizvoda Naša proizvodnjaPišite nam

Strato Plus – Vodovodni fiting
STRATOPLUS ALEKSINAC FITING ZA VODOVODNE INSTALACIJE POPUST 25% Off Fiting za vodovodne instalacije Nadgradnja sa metalnim točkićem 12.00 рсд 9.00 рсд Details Add To Cart POPUST 11% Off Fiting za grejanje Ms Koleno M-Ž 11.00 рсд 9.80 рсд Details

/vodovodnifiting

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *