O NAMA


     Koreni poslovanja proizvodno-trgovinskog preduzeća „Strato Plus“ DOO Moravac datiraju od 1994. godine i bili su vezani za uvoz i prodaju bakarne lak-žice, elektroizolacionih materijala i lakova. Prateći trendove i promene na tržištu obojenih metala, menadžment firme iskoristio je šansu za proširivanje svoje delatnosti, te se krenulo sa pretapanjem i livenjem bakra i mesinganih blokova za najveće klijente na ovim prostorima. Domaćinsko poslovanje, dugoročni plan i pravilna distribucija dostupnih resursa omogućili su Strato Plus-u da 2007. godine načini dodatni iskorak i transformiše svoje poslovanje, te se krenulo sa livenjem, kovanjem i obradom mesinganog fitinga za vodovodne i grejne instalacije. Oprema i mašine za obradu kupovane su u Italiji, kao i od domaćih renomiranih firmi.
    Prostor za montiranje mašina i početak procesa proizvodnje obezbeđen je kupovinom kompleksa zgrada firme „Moravateks“ u selu Moravac, nadomak Aleksinca, te je na taj način poslovni sistem Strato Plus DOO uspešno ispunio standarde, ispratio i implementirao u svoj proces rada i proizvodnje savremena dostignuća na polju prerade i obrade obojenih metala.
    

Uz delatnost livenja, kovanja i obrade mesinganog fitinga za vodovodne i grejne instalacije, „Strato Plus“ DOO uspešno je nastavio sa prodajom bakarne lak žice za viklovanje elektromotora i širokog spektra elektroizolacionog materijala na teritoriji cele Srbije. Danas, Strato Plus je respektabilna firma sa visoko postavljenim standardima poslovanja, prepoznatljivim brendom i reputacijom među saradnicima, kupcima i krajnjim potrošačima. Visok stepen prisutnosti na tržištu obavezuje nas da konstantno ulažemo u proizvodno-tehničke snage i školovane i ambiciozne kadrove koji uspevaju da isprate i implementiraju savremena naučno-tehnička dostignuća i trendove u oblasti metalurgije i mašinske obrade metala.
     Naši stručni timovi na raspolaganju su klijentima za sve vrste tehničke pomoći, saradnje i konsultantskih usluga. Orijentisani smo na kupca i potrošača, pažljivo osluškujemo i pratimo sve želje i na bazi međusobnog poverenja i stalne povratne informacije gradimo aktivan odnos sa našim kupcima, partnerima i saradnicima.
     Kontinuirani i stabilni razvoj i rast proizvodnje i plasmana proizvoda jasno oslikava činjenicu da Strato Plus pretenduje da bude lider u proizvodnji i prodaji mesinganog fitinga na tršištu Srbije i regiona, što jeste vizija menadžmenta kompanije koja svojim uspešnim i odgovornim poslovanjem uspeva da u potpunosti ostvari svoju misiju, a to je vrhunski kvalitet, dizajn i funkcionalnost proizvoda, trajnost i pouzdanost koju Strato Plus garantuje svojim prepoznatljivim logom i znakom.