Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Mesingani fiting za vodovod i grejanje
Mesingani fiting za vodovod i grejanje
oktobar 15, 2018
Centralno grejanje fiting
Centralno grejanje fiting
oktobar 17, 2018
Show all

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program

Pored proizvodnje i prodaje mesinganog fitinga za grejne i vodovodne instalacije, bakarna lak žica i elektroizolacioni program je nešto što naša kompanija StratoPlus uvozi i trguje. Jedna od najčešćih poslova je trgovina bakarnom lak žicom za viklovanje elektromotora i širokim spektrom elektroizolacionih materijala gde najveći udeo zauzima bakarna lak žica i elektroizolacioni program . U našoj ponudi nalazi se bakarna lak žica renomiranih turskih proizvođača Elsan Magnet wire A.S. i Erikoglu Emaye, kao i bugarskog proizvođača Emka JSC. Moramo istaći da godinama imamo uspešnu saradnju sa firmom Elemka Komerc DOO iz Stare Pazove u trgovini lak žicom budući da su oni generalni zastupnici proizvođača Emka Jsc iz Sevlijeva u Bugarskoj. Bakarna lak žica i elektroizolacioni program su sastavni deo programa lidera u proizvodni grejnog i vodovodnog mesinganog fitinga u ovom delu Evrope. Na našem sajtu http://stratoplus.rs možete videti više o tome a naše proizvode na linku http://stratoplus.rs/nasi-proizvodi/.

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program

Bakarna lak žica i elektroizolacioni program za viklovanje elektromotora koju nudimo našim kupcima je vrhunskog kvaliteta, dvostruko lakirana i sa otpornošću na visoke temperature do 200 stepeni celzijusa. Odlično se namotava i otporna je na mehaničke udarce. Posedujemo odgovarajuće ateste da bakarna lak žica i elektroizolacioni program koju nudimo našim kupcima zadovoljava odgovarajuće međunarodne standarde i potvrđuje usaglašenost proizvoda sa važećim tehničkim propisima u elektro industriji. Na taj način garantujemo za kvalitet proizvoda, te osiguravamo da naši kupci uvek dobijaju proizvod čiji kvalitet ne odstupa od zacrtanih normi. Za primenu u elektroinudstriji i za viklovanje elektromotora, na lageru u svakom trenutku imamo promere bakarne lak žice od 0,2 mm do 3 mm. Takođe, na zahtev zainteresovanih kupaca, po dogovoru im možemo obezbediti neophodne količine lak žice većih promera od 3 mm. Strato Plus u trgovini u kojoj velikim delom se javlja bakarna lak žica i elektroizolacioni program sa zainteresovanim kupcima nudi izuzetne uslove za saradnju koje se oslikavaju kroz nisku cenu i pogodnosti prilikom plaćanja bakarna lak žice. Najbolja cena koju uspevamo da obezbedimo za naše kupce direktno proizlazi zbog dobre nabavne cene koju imamo od proizvođača, a sve zbog velikih količina koje uvozimo i uspešno plasiramo na srpskom tržištu. Naš sajt http://stratoplus.rs nudi više o tome a ponudu na linku http://stratoplus.rs/shop/.

Proizvodno – trgovinsko preduzeće StratoPlus DOO u svom prodajnom programu ima proizvod bakarna lak žica i elektroizolacioni program, pored opreme za centralno i podno grejanje, vodovodnog fitinga i bakarne lak žice, zainteresovanim kupcima nudi elektroizolacione materijale različitog spektra primene. Naša kompanija se više od dve decenije povezuje sa vodećim proizvođačima lakova i elektroizolacionih materijala za remont motora u elektro industriji, te smo se vremenom pozicionirali kao vodeći trgovci elektroizolacionim materijalima u Srbiji. Našim kupcima obezbeđujemo u svakom trenutku izolaciju po izuzetno pristupačnim cenama da se kupi bakarna lak žica i elektroizolacioni program, što nas svrstava u najpovoljnije trgovinske kompanije u ovoj oblasti poslovanja. Potrebno je naglasiti besplatnu dostavu na teritoriji šitave Srbije! Neke od naših korisnika imate na sajtu http://pozovimajstora.rs.

U našem prodajnom programu, pored bakarna lak žica i elektroizolacioni program kao najtraženijeg proizvoda, imamo i sledeće artikle u različitim dimenzijama – prešpan, trafobord, melineks, tefleks, miofleks, nomeks, bužir cevi, žakonet i keper trake, vazdušno sušeće lakove i sl. Za sve ove proizvode posedujemo ateste i garancije proizvođača, te ih po potrebi dostavljamo kupcima kako bi oni u daljoj prodaji ili prilikom rada na remontu elektromotora mogli krajnjim korisnicima da garantuju kvalitet i poreklo ugrađenih elektroizolacionih materijala.

Kupcima koji od Strato Plus-a kupuju prozvod bakarna lak žica i elektroizolacioni program i elektroizolacione materijale, sektor prodaje lak žice i elektroizolacije i naša tehnička služba nudi tehničko-konsultantske usluge u cilju poboljšanja i učvršćivanja saradnje, te promociji najnovijih proizvoda i dostignuća iz oblasti elektro industrije. Na ovaj način, našim kupcima pomažemo da podignu kvalitet svojih usluga i tako uhvate korak sa trendovima i inovacijama u elektro-industriji.

Naša bakarna lak žica i elektroizolacioni program predstavljaju spoj izvanrednog električnog performansa i pouzdanosti. Sa visokokvalitetnom bakarnom žicom i naprednim elektroizolacionim materijalima, naši proizvodi omogućavaju siguran i efikasan prenos električne energije. Bilo da se radi o elektromotorima, transformatorima ili drugim električnim aplikacijama, naša ponuda će ispuniti sve vaše zahteve. Izaberite nas za vrhunsku elektroizolaciju i bakarnu žicu koja postavlja standarde u industriji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *