how_it_works_1
1

Odabir sirovine

PROIZVODNJA PRVA FAZA

U prvoj fazi proizvodnje veoma je bitno izvršiti pravilnu selekciju i klasifikaciju ulazne sirovine. Zato Strato Plus u ugovorima koje sklapa sa svojim snabdevačima ima odrednice gde zahteva od dobavljača da ispune određene kriterijume, a to su prvestveno kontinuirani kvalitet i kvantitet nabavnog mesinga. Ceo proces je pod nadzorom stručnog tima, a treba istaći i to da se na dnevnom nivou vrše ispitivanja i pribavljaju izveštaji o kvalitetu sirovine i mase koja se topi u indukcionim pećima, tako da je to garancija da će naš proizvod imati vrhunski kvalitet, pouzdanost i trajnost.

PROIZVODNJA DRUGA FAZA

Od selektirane ulazne sirovine u procesu livenja dobija se homogena specijalna masa sa tačno određenim fizičko-hemijskim karakteristikama. Tu ne sme doći do nikakvog odstupanja u zacrtanim vrednostima, jer i najmanje greške i neopreznosti u ovoj fazi dovode do pogoršanja kvaliteta mase u pećima. Zato su naši livci iskusni i obučeni profeionalci koji u svakom trenutku slede propisana uputstva za rad sa indukcionim pećima.

how_it_works_3
2

Livenje u indukcionim pećima

how_it_works_2
3

Kovanje

PROIZVODNJA TREĆA FAZA

U ovoj fazi ekipe sastavljene od livaca i kovača zajednički rade na livenju i kovanju fitinga. Livac stopljenu masu ubacuje u kalupe određenih dimenzija, a zadatak kovača je da nakon zahlađivanja odlivak ubacuje u presu gde se u automatizovanom procesu rada dobija otkivak tačno definisane mase, dimenzija i kvaliteta. Nakon provere karakteristika otkivaka i potvrde da zadovoljava definisane kriterijume, spreman je za mašinsku obradu..

PROIZVODNJA ČETVRTA FAZA

Faza mašinske obrade na transfer mašinama – Primenom složenih i međusobno-uslovljenih operacija na transfer mašinama proizvod poprima svoj krajnji oblik i izgled, te dobija zadate karakteristike kako bi ostvario svoju ulogu i bio primenjiv u praksi.

how_it_works_4
4

Mašinska obrada

grunge-yes-no-icon-3-1024×1006
5

Proces montaže

PROIZVODNJA PETA FAZA

U procesu montaže, isptivanja i finalne kontrole proizvoda vrši se detaljna provera kvaliteta proizvoda u skladu sa strogim ISO standardima i zahtevima tržišta. Strato Plus posebnu pažnju posvećuje trajnosti i pouzdanosti svojih proizvoda, tome u prilog govori da imamo garanciju i deklaracije za sve proizvode, da imamo sve tražene ateste i sertifikate koji garantuju kvalitet našeg proizvoda, kao i zanemarljiv stepen reklamacija od strane kupaca.

PROIZVODNJA ŠESTA FAZA

Skladištenje i distribucija finalnog proizvoda do kupaca i potrošača – u Strato Plus-u je proces rada tako organizovan da između svih sektora postoji stalna komunikacija i povratna veza koja osigrava da u svakom trenutku na lageru imamo sve proizvode u količinama dovoljnim za podmirenje svih aktuelnih i potencijalnih kupaca. Posledica takve organizacije posla jeste u tome da poručena roba dolazi do kupaca našim transportnim vozilima u najkraćim rokovima.

idea
6

Magacioniranje i distribucija

 • StratoPlus is a company with which we achieved an exceptional order of plumbing and fittings. Director Aleksandar is extremely capable and incentive!
  StratoPlus Aleksinac
  B&G Comany
 • Sa firmom Strato Plus Aleksinac poslujemo preko 10 godina. Naša saradnja se širi i postaćemo vodeći lider na tržištu metalurgije.
  StratoPlus Aleksinac
  BERLIN COMPANY
 • Moje poslovanje sa StratoPlus firmom je iznad svih očekivanja! Najbolji na tržištu!
  StratoPlus Aleksinac
  Kompanija LAZA