Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Lak žica
Lak žica
oktobar 24, 2018
Viklovanje motora
Viklovanje motora
novembar 15, 2018
Show all

Mesingani prelaz

Mesingani prelaz

Mesingani prelaz

Mesingani prelaz

Mesingani prelaz, odnosno mesingana poluspojnica jedan je od najprodavanijih proizvoda Strato Plus-a i definitivno artikal po kome smo prepoznatljivi u Srbiji. Ekonomičnost, efikasnost i inovacije u oblasti grejanja i napredak grejne tenike doveo je do toga da se sve više korisnika opredeljuje za instalacije etažnog grejanja ili priključivanje na grejne sisteme gradskih toplana, instalaciju podnog ili zidnog grejanja, toplotnih pumpi. Opet, jasno je da se i dalje veliki procenat stanovništva drži nekih alternativnih i možemo slobodno reći krajnje neekonomičnih tipova grejanja, poput korišćenja ta peći, grejalica, kalorifera, klima uređaja, gasnih grejalica i sl. Ovde se nećemo baviti analizom ekonomičnosti i efikasnosti različitih tipova grejanja uzimajuću u obzir parametre trougla cena-kvalitet-učinak, o tome ćemo u nekim od narednih edukativnih tekstova. Vise o ugradnji na sajtu http://pozovimajstora.rs

Kao jedan od ključnih artikala u proizvodno-prodajnom programu kompanije Strato Plus izdvajamo ovom prilikom mesingani prelaz. Naša kompanija proizvodi mesingani prelaz koga odlikuje vrhunski kvalitet, pouzdanost i dugotrajnost, kao i odličan dizajn i izgled. Strato Plus za sve proizvode, uključujući I mesingni prelaz, poseduje odgovarajuće ateste koji garantuju tehničku ispravnost i usaglašenost našeg proizvoda sa odgovarajućim tehničkim propisima http://stratoplus.rs/nasi-proizvodi/ .

U našoj ponudi imamo mesingani prelaz sa unutrašnjim i spoljašnim navojem. Mesingani prelaz sa unutrašnjim navojem Strato Plus proizvodi u standardnim dimenzijama od Ø12-3/8“ pa do 35-6/4“ – videti na http://stratoplus.rs/shop/ms-prelaz-unutrasnji-navoj/ . Mesingani prelaz sa spoljnim navojem se u našoj kompaniji proizvodi od dimenzija Ø15-3/8“ pa do Ø54-2“ – videti na http://stratoplus.rs/shop/ms-prelaz-spoljni-navoj/ .

Osnovna namena koju mesingani prelaz ima u instalacijama centralnog grejanja jeste da služi kao spoj između bakarne cevi i ventila na radijatoru ili određenog navojnog priključka. To se postiže tako što se tehnikom varenja/lemljenja, mesingani prelaz sa bakarnom cevi spaja preko kontakntog metala koji nazivamo lem ili var ( npr tvrdi i meki lemovi od kalaja, bakra, srebra i sl. ). Tako, mesingani prelaz ostvaruje svoju funkciju, a to je spajanje različitih elemenata centralnog grejanja u jedan zatvoren kružni sistem.

Mesingani prelaz

Mesingani prelaz

Prilikom izvođenja radova na grejnoj instalaciji, sve radove treba poveriti stručnim licima koji su prošli odgovorajuću obuku i poseduju izvesno iskustvo u varenju bakarnih cevi. Ukoliko se ceo postupak izvodi na stručan način uz potpuno poštovanje važećih propisa i normi u izvođenju radova, kompanija Strato Plus trajno garantuje za ispravnost i kvalitet svog proizvoda, tj. za mesingani prelaz koji se ugrađuje na objektu.

Nažalost, kao kompanija koja je dugo u poslu proizvodnje mesinganog fitinga za grejanje, Strato Plus se u godinama iza nas susreo sa određenim brojem reklamacija krajnjih korisnika, a koje su poptuno neopravdane i neosnovane – http://stratoplus.rs/kako-mi-radimo/ . Te reklamacije proističu iz grešaka majstora koji nestručnim ili nemarnim izvođenjem radova, nepoštovanjem osnovnih metoda u radu ili odabirom nekvalitetnog materijala prouzrokuju štetu na objektu gde se vrše instalacije ili renoviranje, pa zatim svoju nestručnost ili površnost u radu skrivaju optužujući proizvođača za loš kvalitet proizvoda. Usluge koje se rade sa ovakvim proizvodom imamo na http://pozovimajstora.rs/blog/

Zbog toga, apelujemo na krajnje korisnike da angažuju iskusne i proverene profesionalce, te da majstorima koji im izvode radove na sistemu grejanja obezbede dokazane i visokokvalitetne proizvode koje Strato Plus kao lider u proizvodnji mesinganog fitinga proizvodi, a to su holenderi sa spoljnim i unutrašnjim navojem, mesingani prelaz, mesingani poluholenderi, razdelnik sa priključcima, kompresione spojnice i poluspojnice, adapter sa eurokonusom, reduciri, dupli niplovi – http://stratoplus.rs/strato-plus-grejni-fiting/ .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *