Proizvodnja lak žice elektroizolacija Stratoplus

Proizvodnja lak žice elektroizolacija Stratoplus prodaja

Lak žica je električni provodnik i kao elektroizolacioni materijal, napravljen od bakra ,obmotan tankim slojem izolacije . Radi izolacije bakarne žice koriste se polyester poliamid, polimer, amidi mid i poliimid. Lak žica je napravljena od elektrolitički rafinisanog bakra , čistoće 99,90% i koristi se u proizvodnji transformatora , motora ,električnih provodnika , zvučnika ,elektromagneta i slično. Proizvodnja vodovodnog fitinga , slavina, ventila, kurbli. Bakarni kabl je grupa od dve ili više bakarnih žica povezanih zajedno u jednom omotaču.Bakarna žica i kabl se koriste u proizvodnji električne energije, prenosu energije , distribuciji energije, telekomunikacijama, elektronskim kolima i bezbrojnim vrstama električne opreme. Proizvodnja lak žice elektroizolacija. Bakar je najčešće korišćenprovodnik u mnogim vrstama električnih instalacija jer ima najbolju elekroprovodljivost. Svi proizvodi Strtoplus. električne instalacije u zgradama su najvažnije tržište za industriju bakra. Otprilike polovina svog iskopanog bakra koristi se za izradu provodnika za električne žice i kablove. Vrlo često saradjujemo i sa hausmajstorima Beograd. Strato plus DOO je partner svetski poznate firme Erikoglu Emaye iz Turske koja se bavi proizvodnjom lak žice od bakra i aluminijuma po traženim standardima IEC 60317, različitih klasa. Postoje različite klase lak žice u zavisnosti od prečnika , temperaturne klase i izolacione klase. Cena grejnog fitinga Stratoplus.

Proizvodnja lak žice elektroizolacija. Proizvodnja lak žice elektroizolacija. Lak žicaje električni provodnik napravljen od bakra, koristi se za proizvodnju i remont: elektromotora, transformatora,elektromagneta.Prodajemo lak žicu dvaput lakiranu,dimenzija 0,3mm-3mm.Cena lak ce često menja jer zavisi od kretanja cene bakra na Svetskoj berzi.

Proizvodnja lak žice elektroizolacija

U zavisnosti od debljine izolacije postoji lak žica :

 1. Grade1,
 2. grade 2 i
 3. grade3.

Što je je veća gradacija , izolacija je deblja i lak žica ima veći probojni napon.Temperaturna klasa pokazuje temperature žice koja ima 20.000časova životnog veka,pri čemu je duži životni vek žice na nižim temperaturama. Obično se prodaje lak žica temperaturne klase:155 C,180C i 200C.

„Laka žica“ se često koristi u različitim kontekstima, pa vam pokazujemo kako najlakše mo#ete raylikovati vrste žica u različitim industrijama:

 1. Težina i Debljina lak žice i elektroizolacionog materijala:
  • Laka žica karakteriše se niskom težinom, što je čini pogodnom za različite primene gde je važna lakoća materijala.
  • Debljina lake žice može biti tanja u poređenju s tradicionalnim žicama, proizvodnja Straatoplus Moravac
 2. Materijal za lak žicu:
  • Laka žica može biti napravljena od različitih materijala, uključujući legure aluminijuma, čelika ili drugih metala.
  • Aluminijumske legure se često koriste jer su lagane, izdržljive i otporne na koroziju.
 3. Fleksibilnost lak žice:
  • Karakteristika lakoće žice često podrazumeva visok nivo fleksibilnosti. Žica se mora lako savijati ili oblikovati.
 4. Provodljivost lak žice:
  • U zavisnosti od materijala, laka žica može zadržati visok nivo električne provodljivosti. Ovo je bitno u električnim i elektronskim aplikacijama.
 5. Primena u Industriji:
  • Laka žica se često koristi u industriji poput elektroinženjeringa, telekomunikacija, izrade električnih provodnika. Mora biti otporna na oksidaciju i da duže zadržavaju svoje osobine i izgled čak i u izazovnim uslovima. Laka žica može biti elastična, što znači da može zadržati svoj oblik i nakon savijanja ili oblikovanja.

Kompanija Strato plus DOO u mogućnosti je da ponudi svojim kupcima lak žicu proizvedenu prema najvišim standardima IEC60317 ,dimenzije od 0,30mm do 4,0mm, temperaturne klase 200C, Grade 2; upakovano na plastičnim kalemovima K200 i K250. Takođe u ponudi imamo i različite vrste elektroizolacionog materjala koji se koristi za remont elektromotora i transformatora:PVC i silikonski bužiri , tefleks , miofleks,melineks , nomeks, keper traka, žakonet traka,prešpan, trafobord i samosušeći lak.Prodajom lak žice i elektroizolacionog materjala bavimo se od 2001.godine, najpre smo bili zastupnici Fabrike lak žice iz Bora ,kasnije smo krenuli da uvozmo lak žicu iz Turske, Bugarske i Grčke.Lak žicu prodajemo na tržištu Srbije , dovozimo robu kupcima i menjamo staru žicu za novu lak žicu.

Cena lak žice

zavisi od cene bakra na Svetskoj berzi. Proizvodimo i prodajemo Proizvodnja mesinganog fitinga Fiting za vodovodne instalacije Fiting za grejanje Bakarna lak žica Elektroizolacioni materijal Umetničke skulpture – MS, Bakar, Bronza BESPLATNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU.

TV PRVA, kupujemprodajem su nasi sponzori!