Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
49. Međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju I hlađenju
decembar 12, 2018
Proizvodi od bakra cenovnik
Proizvodi od bakra cenovnik
novembar 2, 2020
Show all

Frankfurt 2019

Frankfurt 2019

Dragi prijatelji i poslovni saradnici, ovom prilikom vas sa ponosom obaveštavamo da se nakon uspešnog učešća na KGH 2018 sajmu u Beogradu, Strato Plus pojavio i na prestižnom sajmu u Frankfurtu u periodu od 11. do 15. marta 2019. godine.

Ovaj sajam definitvno predvodi sve druge slične manifestacije u Evropi po broju izlagača I posećenosti, kao i po broju sklopljenih saradnji i novih investicija na polju vodosnabdevanja, grejanja, klimatizacije, upotrebe pametnihtehnologija I održivog razvoja. Najviš izlagača I posetioca bilo je iz Kine, Nemačke, Holandije, Francuske, Italije, Poljske, Austrije, Velike Britanije.

Delegacija Strato Plus-a, predvođena direktorom Aleksandrom Ilićem, iskoristila je svoje učešće na sajmu da pre svega razgovara o povećanju izvoznih kapaciteta na prostoru Balkana i plasmanu svojih proizvoda na tržište Evropske unije.

Naravno, ovo je bila dobra šansa da odmerimo snage sa vodećim kompanijama u svetu koje se bave proizvodnjom sanitarnih i vodovodnih armatura. Drago nam je da svih ovih godina na renomiranim sajmovima uspevamo da dostojno reprezentujemo naše privredno društvo I proizvodne kapacitete, te da u eri velikih promena i upotrebe savremenih i pametnih tehnologija uspevamo da ostanemo konkurentni sa najrazvijenijim kompanijama u oblasti našeg poslovanja.

U periodu koji sledi obaveštavaćemo vas o našim aktivnostima na drugim evropskim sajmovima.

1 Comment

  1. Brianenaft kaže:

    thank so a lot for your internet site it aids a great deal.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *