Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Ventil za vodu
Ventil za vodu
oktobar 22, 2018
Lak žica
Lak žica
oktobar 24, 2018
Show all

Oprema za grejanje i vodovod

Oprema za grejanje i vodovod

Oprema za grejanje i vodovod

Oprema za grejanje i vodovod

Proizvodno-trgovinska kompanija Strato Plus DOO Moravac jedna je od najreprezentativnijih firmi na balkanu u oblasti proizvodnje i plasmana grupe proizvoda oprema za grejanje i vodovod. Pored prodajnog sektora zadiženog za plasman oprema za grejanje i vodovod, kompanija Strato Plus ima i poseban sektor koji se bavi distribucijom i prodajom materijala za remont i viklovanje elektromotora – o ponudi detaljno videti na http://stratoplus.rs/strato-plus-lak-zica-i-izolacija/. Iz ove grupe proizvoda, izdvajamo uvoznu bakarnu lak žicu dimenzija 0,2mm – 3mm, kao i širok spektar elektroizolacionih materijala renomiranih svetskih proizvođača ( trafobord, prešpan, melineks, tefleks, bužiri, žakonet, lakovi, itd.)

Kompanija Strato Plus početke svog poslovanja nalazi u trgovini elektroizolacijom. Saradnja sa gigantima u ovoj oblasti doprinela je stvaranju viška vrednosti i kapitala, te je direktor Strato Plus-a uvideo način da proširi svoje poslovanje – videti više o istorijatu na http://stratoplus.rs/o-nama/ . Ulazak na tržište oprema za grejanje i vodovod, kao jedne od najisplativijih grana i brzorastuće industrije na Balkanu i generalno u Evropi, činio se kao sledeći logičan potez. Oprema za grejanje i vodovod i sa njom povezana proizvodnja zahtevala je velike napore i trud menadžmenta da osmisli proces proizvodnje, isprati tehnička dostignuća konkurenata, implementira odgovarajuće standarde i da konačno krene sa obukom i zapošljavanjem kadrova, te nabavkom savremenih proizvodnih mašina – videti i na http://stratoplus.rs/kako-mi-radimo/

Oprema za grejanje i vodovod

Oprema za grejanje i vodovod

Svi članci

Danas, nakon više od decenije borbe i svakodnevnih izazova, možemo da se pohvalimo da smo među vodećim proizvođačima mesinganog fitinga za grejne i vodovodne instalacije, a ovi proizvodi su svakako oslonac u radu svih veleprodaja i maloprodaja koje posluju u sferi oprema za grejanje i vodovod, te tako snabdevaju objekte za rad i stanovanje. Naši parteniri na terenu su http://pozovimajstora.rs.

Strato Plus DOO, u programu mesinganog fitinga za vodovodne instalacije, proizvodi i plasira sledeće grupe proizvoda : ventili, nadgradnje ventila, virble sa i bez rukohvata, različiti tipovi slavina za domaćinstvo, tuš baterija, baštenska slavina, poluspojnice i spojnice za okiten creva, holenderi za ppr instalacije, i drugi navojni fiting za izvođenje vodovodnih instalacija – videti više na http://stratoplus.rs/vodovodnifiting/.

U našem proizvodno-prodajnom programu, pored vodovodnog fitinga, može se naći i širok spektar fitinga za grejnje instalacije. Strato Plus svojim kupcima nudi mesingane prelaze za bakarne cevi, redukcije i duple niplove, holendere sa spoljnim i unutrašnjim navojem, kompresioni fiting – spojnice i poluspojnice za alu-pex cevi, fiting za podno grejanje, kolektore i razdelnike za razvod vode u sistemima grejanja i sl. – videti na http://stratoplus.rs/strato-plus-grejni-fiting/.

Oprema za grejanje i vodovod koja se plasira iz naše proizvodnje prepoznatljivog je izgleda, sa garancijom proizvođača i pratećim atestima kontrolnih institucija. Za sve ovo vreme koliko smo prisutni na srpskom tržištu i u regionu, uspeli smo da izgradimo prepoznatljiv brend kompanije i da stvorimo proizvode vrhunskog kvaliteta, karakterističnog dizajna sa maksimalnim stepenom korisnosti i pouzdanosti za krajnjeg potrošača. Više hiljada zadovoljnih potrošača i poslovnih partnera obavezuju nas da nastavimo sa stalnim i kontrolisanim razvojem kompanije, uz pračenje svih svetskih standarda u poslovanju i procesima rada u oblasti oprema za grejanje i vodovod. Puno toga imaju na terenu i ugradjuju http://pozovimajstora.rs/elektricni-kotlovi-za-etazno-grejanje/

Cilj poslovnog sistema Strato Plus DOO je da konstantno podiže nivo kvaliteta svojih proizvoda i usluga iz oblasti oprema za grejanje i vodovod, remont i viklovanje elektromotora, kao i da unapređujemo saradnju sa kupcima i dobavljačima. Ono što nas odvaja od drugih proizvođača u oblasti oprema za grejanje i vodovod i što nam daje prednost u plasmanu fitinga definitivno su odlični uslovi za saradnju i krajnje atraktivne cene proizvoda kako bismo bili konkurentni na tržištu vodovodne i grejne opreme. Kupci to prepoznaju, te i ne čudi podatak da kompanija Strato Plus konstantno uvećava broj svojih poslovnih partnera i beleži značajan rast proizvodnje i prodaje, što je pravi podvig u skladu da je prisutna teška situacija i nestabilnost u svim privrednim granama Srbije i regiona.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da nas kontaktiraju – http://stratoplus.rs/contact-us/. Komercijalni sektor Strato Plus-a na raspolaganju je svima koji žele da razgovaramo o idejama, projektima i budućoj saradnji u pogledu nabavke i prodaje proizvoda na tržištu oprema za grejanje i vodovod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *