Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Centralno grejanje fiting
Centralno grejanje fiting
oktobar 17, 2018
Oprema za grejanje i vodovod
Oprema za grejanje i vodovod
oktobar 23, 2018
Show all

Ventil za vodu

Ventil za vodu

Ventil za vodu

Ventil za vodu

U svakom objektu za stanovanje, rad ili proizvodne procese može se naći veliki broj ventila različite namene i ventil za vodu.  Ovde će biti reči o grupi ventila koje proizvodno – trgovinska kompanija Strato Plus DOO ima u svojoj ponudi, a možemo ih označiti kao ventil za vodu. Ističemo to iz razloga što se na tržištu mogu naći različite vrste i tipovi ventila, a spomenućemo npr sledeće – ventili za regulisanje protoka ulja, ventili za regulisanje protoka vodene pare, ventili za regulaciju pritiska i protoka vazduha, elektromagnetni ventili, radijatorski ventili, sigurnosni ventili za bojler i sl i ono što mi preferiramo ventil. U svom proizvodnom programu mesinganog fitinga za vodovod, naša kompanija pravi više tipova ventil za vodu. U ovoj grupi proizvoda izdvajamo ravnopropusne ventile, ravnopropusne ventile sa ispustom, ravnopropusne ventile sa kapom, EK ventile – ugaone ventile, ventile – priključke za veš mašinu,  i sl. U tekstu koji sledi, predstavićemo vam jedan od osnovnih artikala koji je više nego neophodan za sigurno funkcionisanje domaćinstva, ali i radnih postrojenja i objekata. U pitanju je ravnopropusni ventil, prepoznatljiv proizvod i brend Strato Plus-a, jedan od najprodavanijih artikala iz kategorije vodovodni fiting http://stratoplus.rs/vodovodnifiting/ – ventil koji je za vodu…

Ovaj proizvod, http://stratoplus.rs/shop/ravnopropusni-ventil/ , namenjen prvenstveno za regulisanje protoka tečnosti u vodovodnoj mreži, neophodan je svakom objektu, bez obzira na namenu – stanovanje, proizvodnja, državne ustanove i sl. Ovaj ventil za vodu kompanija Strato Plus proizvodi od najkvalitetnijeg DZR mesinga,  i to u dimenzijama od 1/2“ pa do 2“. Ventil za vodu manjih dimenzija dostupan je sa nadgradnjom siluminski točak, a ventil većih dimenzija dolazi sa metalnim točkom za zavrtanje/odvrtanje. Neki od naših naručioca su i http://pozovimajstora.rs. Ravnopropusne ventile, Strato Plus kao lider u proizvodnji mesinganog fitinga za vodovod i grejanje, proizvodi sa ili bez ispusne slavinice http://stratoplus.rs/shop/ravnopropusni-ventil-sa-ispustom/. Ventil za vodu sa ispustom dostupan je sa ispustom tipa M 10 ili 1/4“, što zavisi od veličine i dimenzija samog ravnopropusnog ventila. Uloga tog ispusta je da, najčešće u zimskim mesecima ili prilikom rada na instalaciji ili reparaciji nekog segmenta vodovodne mreže, krajnji korisnik ispusti višak vode koji u sistemu ostaje nakon zaustavljanja protoka vode.

Ventil za vodu

Ventil za vodu

Ventil za vodu koji Strato Plus nudi kupcima dolazi i u varijanti sa kapom i kliznom rozetnom, i to sa osnovnom namenom ulepšavanja i dobijanja reprezentativnijeg izgleda samog proizvodahttp://stratoplus.rs/shop/ravnopropusni-ventil-sa-ispustom/ . Ventil za vodu sa ukrasnom kapom i kliznom rozetnom dostupan je u dimenzijama 1/2“ i 3/4“, tj.  sa nadgradnjama/virbama L50-1/2“ i L50-3/4“. Ravnopropusni ventili i ventil za vodu koje Strato Plus plasira svojim kupcima jedni su od najkvalitetnijih na tržištu, sa višegodišnjom garancijom i dokazanom pouzdanošću. Ispravnost ovih ventila veoma je bitna za svaki objekat iz razloga što se ovaj ventil za vodu može naći u svim domaćinstvima, šahtama, hidrantskim ormanima u stambenim zgradama, državnim ustanovama i slično. Zato je veoma bitno da RPV ventili u svim ovim objektima budu vrhunskog kvaliteta, apsolutno ispravni i pouzdani.

Kvar, tj defekt ovog bitnog segmenta vodovodne mreže može izazvati nesagledive posledice u kritičnim situacijama, te je od neprocenjive važnosti da krajnji korisnici kupuju samo proveren i dokazan ventil za vodu. Na našem sajtu, u odeljku http://stratoplus.rs/vodovodnifiting/ možete se detaljno informisati o našoj ponudi ravnopropusnih ventila i poručiti proizvod ventil za vodu. Za sve dodatne informacije, možete da nas kontaktirate na oficijelni mejl kompanije stratoplus@mts.rs ili pozvati na broj 018/800-300. Na raspolaganju vam 24h stoji komercijalni sektor i tehnička služba Strato Plus-a. Mnogo je zadovoljnih kupaca i naručioca a jedan od njih je http://pozovimajstora.rs 

STRATOPLUS DOO

18210 Žitkovac
MORAVAC, Moravac bb
Aleksinac
+38160.428.0238 Aleksandar menadžer prodaje
+381.18.800.300
+381.63.413.524 Ana
Web adresa: http://stratoplus.rs
E-mail: stratoplus@mts.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *