Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Dizeldorf sajam 2018
jun 18, 2018
Show all

Sajam u Istanbulu 2017

Istanbul 2017

Tim Strato Plus-a na čelu sa direktorom Aleksandrom Ilićom učestvovao je na međunarodnom sajmu tehničkih dostignuća koji se održao od 4 do 6 novembra 2017. godine u Istanbulu, Turska.  Tematika ovog sjajnog i nadaleko poznatog sajma bila je vezana za najnovija dostignuća i rešenja u oblasti projektovanja i proizvodnje elektromotora, električnih transformatora i proizvodnji i preradi bakarne žice i elektro-izolacije.

Veliki broj vodećih svetskih proizvođača predstavio je svoja proizvodna rešenja i ideje, što je bila dobra prilika da se stupi u kontakt i obave razgovori sa predstavnicima ovih kompanija u cilju uspostavljanja saradnje i razmene iskustava iz prakse. S obzirom na broj izlagača kojih je bilo ne manje od 2500, bilo je teško ispratiti kompletnu ponudu i naći vremena za obilazak svih interesantnih štandova. Malo vremena na raspolaganju bio je ograničavajući faktor u našoj nameri da posvetimo pažnju i razgovaramo sa svim zainteresovanim stranama, ali je i pored toga došlo do nekih vrlo ozbiljnih sastanaka koji su rezultirali uspostavljanjem poslovno-tehničke saradnje.

Izlagači iz SAD-a, Evrope, Azije i Bliskog istoka prezentovali su svoje proizvodne programe i detaljno su nam približilii kakvi su trendovi i promene u ovim oblastima. Saznanja do kojih smo došli na ovom na sajmu su nas impresionirala i pored činjenice da je menadžment Strato Plus-a dobro upoznat sa stanjem u ovoj sferi poslovanja. Proizvodno-tehnička rešenja, maksimalno iskorišćavanje proizvodnih kapaciteta i smanjenje troškova proizvodnje, zatim moderan dizajn, vrhunski kvalitet i visoka funkcionalnost i pouzdanost proizvoda  koje nude sve ove kompanije predstavljaju jasan pokazatelj da vodeće svetske kompanije u obasti elektrike i elektrotehnike ulažu ogromna sredstva u modernizaciju proizvodnje i usavršavanje kadrova. Pritom, jasna je činjenica da postojeća zdrava konkurencija sa sigurnošću čini tržište jačim i kvalitetnijim jer dovodi do konstantnih izmena i usavršavanja poslovanja kompanija, a kao posledica te povećane konkurentnosti javlja se još veća produktivnost i dodatno ubrzanje promena u elektroenergetici.

Jačina ovog sajma ogleda se u tome što organizatori iznova uspevaju da okupe i ugoste sve relevantne izlagače i goste među kojima su ključni akteri tehničkih promena u svetu. Strato Plus DOO, kao jedna od vodeći firmi na tržištu Srbije u oblasti trgovine bakarnom lak žicom i elektroizolacionim materijalom, privlačna je za saradnju, pa ne čudi to što smo uspeli da ostvarimo kontakte i dogovorimo potencijalnu saradnju sa veoma jakim i ozbiljnim kompanijama na sajmu. Sa ponosom ističemo da je naša aktivna uloga na ovom sajmu ulaganje u našu budućnost, te da ćemo u narednim mesecima nastojati da implementiramo neke od novina koje smo zapazili i koje su nas privukle na ovoj smotri izlagača.

Uskoro očekujemo gostovanje i dolazak naših novih poslovnih partnera sa kojima je dogovorena saradnja na sajmu, što je velika stvar jer mi svih ovih godina aktivno radimo na izgradnji brenda i reputacije Strato Plus-a, kao i na podizanju naših izvoznih kapaciteta. To nam imponuje jer su strani saradnici u nama prepoznali adekvatnog partnera sa kojima će poslovati.

U narednom periodu nas čeka još poseta sajmovima i stranim kompanijama, aktivni smo, zato nas pratite jer ćemo vas blagovremeno obaveštavati o našim novim poslovnim aktivnostima i dostignućima.

 

Direktor Strato Plus DOO, Aleksandar Ilić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *