Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Sajam u Istanbulu 2017
jun 17, 2018
Cwieme Berlin 2018 Sajam
jun 19, 2018
Show all

Dizeldorf sajam 2018

Dizeldorf sajam 2018

Delegacija Strato Plus-a na čelu sa direktorom Aleksandrom Ilićem i njegovim saradnicima uzela je učešće na međunarodnom sajmu tehničkih dostignuća koji se održao od 16 do 20 aprila 2018. godine u Dizeldorfu u Nemačkoj. Fenomenalno, urbanistički moderno zdanje sajma primilo je oko 3000 izlagača koji su prezentovali znanja, inovacije i proizvodno-tehnička rešenja iz više srodnih oblasti – prerada obojenih metala, najnovija dostignuća u proizvodnji mesinganog fitinga, savremene mašine i prateća procesna oprema za proizvodnju i preradu bakarne žice, rešenja i trendovi u oblasti elektorizolacionih materijala i sl.

Svi vodeći proizvođači iz zemalja Zapadne Evrope, Sredozemlja, Severne Amerike i Azije, a koji posluju u ovim oblastima predstavili su se zainteresovanim posetiocima. Mi smo iskoristili priliku da sa mnogima od njih diskutujemo o mogućnostima za poslovno-tehničku saradnju i uzajamni transfer dostupnih tehnologija i međusobni plasman finalnih proizvoda.

Glavni moto sajma je da svako ko želi ozbiljno da posluje u ovim oblastima, ne sme da propusti iskustva koja ovaj sajam nudi, a mi smo se svakako lično uverii u to. Strato Plus se trudi da ide u korak sa novim naučno-tehničkim dostignućima i inovacijama, te nastoji da isprati savremene proizvodne trendove u oblasti prerade obojenih metala i u radu sa bakarnom lak žicom i elektroizolacijom. Sa tom namerom, na sajmu su ostvareni kontakti i obavljeni razgovori i konsultacije sa mnogobrojnim proizvođačima, te su kao rezultat proistekla nova poslovna partnerstva i dogovorena je saradnja po raznim pitanjima sa izuzetno respektabilnim i renomiranim kompanijama iz Kine, Italije, Nemačke i sl.

Za implementiranje određenih proizvodno-tehničkih saznanja i rešenja koje imamo priliku da vidimo na ovakvim sajmovima potrebno je dosta vremena, truda, energije i resursa. Ali uz stalno planiranje i raspodelu dostupnih sredstava i viška vrednosti koje nastaju u našem radu, modernizacija proizvodnih procesa i investicije u vidu nabavke novih mašina i prateće opreme za Strato Plus ne predstavlja veliku prepreku. Zato dragocena iskustva koja nosimo sa međunarodnih sajmova za nas predstavljaju određene smernice i putokaz za buduće poslovne poduhvate koje poslovni sistem Strato Plus DOO nastoji da realizuje.

Možemo reći da smo ostvarili osnovni cilj naše posete sajmu u Dizeldorfu, a to je stvaranje neophodnih pretpostavki za dalju modernizaciju i osavremenjivanje proizvodnje i proizvodnog programa, uz afirmaciju i poštovanje svetskih standarda i najnovijih dostignuća na poljima prerade obojenih metala i trgovine elektroizolacionim materijalima. Bićete informisani o realizaciji projekata koji nas očekuju u narednom periodu, a koji su posledica dogovorenih saradnji na sajmu. Radujemo se i ponosni smo što ćemo naše poslovne uspehe moći da podelimo sa vama i da vas informišemo o daljim planovima i konkretnim  koracima koje ćemo sa našim novim poslovnim partnerima preduzimati u budućnosti.

Direktor Strato Plus DOO, Aleksandar Ilić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *