Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Dizeldorf sajam 2018
jun 18, 2018
Tragovi u Bronzi
Tragovi u bronzi – Izložba 07.09.2018
septembar 4, 2018
Show all

Cwieme Berlin 2018 Sajam

Cwieme Berlin 2018 sajam

U periodu od 19. do 21. juna 2018. godine u Berlinu održan je međunarodni sajam Cwieme Berlin 2018. Po svom konceptu, ovaj sajam već godinama prevazilazi evropske okvire, te na njemu uzimaju učešća vodeći svetski proizvođači bakarne žice, elektroizolacionih materijala, transformatora i drugih komponenti iz oblasti elektro-energetike. Izlagači iz industrijski najrazvijenih zemalja kroz svoje štandove koriste sajam kao praktično prodajno tržište i priliku za upoznavanje i lični kontakt sa kupcima, kao i za prezentaciju svojih kompanja, proizvodnih procesa i novih tehnološko-tehničkih rešenja koje koriste u svom radu.

Kroz direktnu prodaju posetiocima, izlagači za vreme sajma ostvaruju promet roba i usluga čija se realizacija meri desetinama miliona eura, što je direktan i merljiv pokazatelj uspešnosti sajma. Zato većina izlagača i posetioca svoje prisustvo na sajmu ocenjuje kao uspešno, a ogroman procenat učesnika na temeljima ostvarenih kontakata očekuje poslovne realizacije i saradnju u periodu neposredno nakon sajma.

Strato Plus DOO je kao posetilac I gost uzeo učešća na sajmu Cwieme Berlin 2018, te je direktor Aleksandar Ilić sa svojim saradnicima aktivno razmatrao mogućnosti za unapređenje poslovanja i povećanje iskorišćenosti proizvodno-trgovinskih potencijala u oblasti elektro-energetike.

Na sajmu se prezentuju kompanije svih veličina, od globalno pozicioniranih kompanija pa sve do srednjih i malih porodičnih firmi, ali sa jakom ponudom usluga i proizvoda gde je realno teško ispratiti sve one prezentacije i izlaganja za koja smo zainteresovani. Međutim, i pored ograničenog vremena za sastanke sa izlagačima i posetiocima, menadžment Strato Plus-a je i na berlinskom sajmu uspeo da ostvari kontakte sa novim firmama koje posluju na trans-nacionalnom nivou, a bilo je i vremena za sumiranje saradnje i planiranje novih poduhvata sa našim dugogodišnjim partnerima iz Turske, Kine i Nemačke.

Strato Plus od 1994. godine posluje u ovoj oblasti, i jasno je da smo za sav ovaj period stekli ozbiljne reference među domaćim i stranim kompanijama. Međutim, svaki sajam predstavlja novu šansu za razvoj saradnje i proširenje kruga poslovnih prijatelja, a učešće na ovakvim sajmovima pruža potpuni pregled svih inovacija na tržištu, uviđaju se potencijali poslovanja, ide se u korak sa liderima u porizvodnji i trgovini, te se aktivno se promoviše sopstvena kompanija i potvrđuju vrednosti koje Strato Plus stvara svih ovih godina.

Sajam nam je poslužio da se informišemo o najnovijim inovacijama i dostignućima u proizvodnji i tržištu lak žice i elektroizolacionih materijala, te nam je omogućio da iz novog ugla sagledamo tendencije i moguće domete u ovoj oblasti, te da u skladu sa tim definišemo svoje poslovne pozicije i naredne poteze. Promene koje se dešavaju na globalnom tržištu ne zaobilaze ni region Balkana na kome poslovni sistem Strato Plus DOO posluje, te je zato neophodno ići u korak sa velikim kompanijama i pratiti promene i dostignuća koje vodeći proizvođači na sajmu prezentuju.

Činjenica je da sajam Cwieme Berlin 2018 okuplja sve snažne kompanije iz oblasti energetike koje su predvodnici promena i prisutan je veliki broj stručnjaka sa kojima možemo da podelimo iskustva, tako da ovaj sajam na jednom mestu nudi sve što je neophodno za koncept uspešnog poslovanja i jačanja kapaciteta da se adekvatno odgovori na sve izazove i rizike koje nosi sve zahtevnije tržište.

Drago nam je strane kompanije prepoznaju ozbiljnost, trud i energiju koju ulažemo na promociji i usavršavanju naše kompanije, a svi kontakti i buduće saradnje koje ćemo realizovati nakon ovog sajma su potvrda napora menadžmenta Strato Plus-a da aktivno izgrađuje svoj brend i bude lider u distribuciji elektroizolacionih materijala na ovim prostorima.

Direktor Strato Plus DOO, mr Aleksandar Ilić, dipl. ing. metalurgije.

2 Comments

  1. Milan kaže:

    Svaka cast! Prava firma i pravi ljudi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *