Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Izvođenje vodovodne instalaceije
Izložba „TRAGOVI U BRONZI“
oktobar 13, 2018
Bakarna lak žica i elektroizolacioni program
Bakarna lak žica i elektroizolacioni program
oktobar 17, 2018
Show all

Mesingani fiting za vodovod i grejanje

Mesingani fiting za vodovod i grejanje

Mesingani fiting za vodovod i grejanje

Mesingani fiting za vodovod i grejanje

Proizvodno trgovinska kompanija Strato Plus DOO Moravac jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za vodovod i grejanje na ovim prostorima. Prisutni smo na srpskom i inostranom tržištu gde grejnim i vodovodnim fitingom snabdevamo veliki broj trgovina, veleprodaja i maloprodaja koje trguju opremom za grejanje, hlađenje i vodovod. Mesingani fiting za vodovod i grejanje se proizvodi u našoj firmi od 2007 godine. Pored proizvodnje i prodaje fitinga za grejne i vodovodne instalacije, kompanija uvozi i trguje bakarnom lak žicom za viklovanje elektromotora i širokim spektrom elektroizolacionih materijala. U našoj ponudi nalazi se bakarna lak žica L2/5 200°C dimenzija 0,30 – 3,00 mm renomiranih proizvođača iz Turske Elsan i Erikoglu Emaye, kao i bugarskog proizvođača Emka JSC. Moramo istaći da godinama imamo uspešnu saradnju sa firmom Elemka Komerc DOO iz Stare Pazove u trgovini lak žicom budući da su oni generalni zastupnici proizvođača Emka Jsc iz Sevlijeva u Bugarskoj. Kao vodeći proizvođači za mesingani fiting za vodovod i grejanje smo ono što često traže naši kupci pa opširnije o svemu imate na sajtu http://stratoplus.rs/.

Mesingani fiting za vodovod i grejanje

Mesingani fiting za vodovod i grejanje

Ono što nas odvaja od drugih proizvođača i što nam daje prednost u plasiranju fitinga za vodovod i grejanje su definitivno visok kvalitet proizvoda i usluga koje nudimo našim kupcima i što je moguća niža cena kako bismo bili konkurentni na tržištu vodovodne i grejne opreme. Kupci to prepoznaju, te i ne čudi podatak da kompanija Strato Plus konstantno uvećava broj svojih poslovnih partnera i beleži značajan rast proizvodnje i prodaje, što nas svrstava na mesto lidera u proizvodnji i trgovini fitingom za vodovodne i grejne instalacije. Kao lider na tržištu se ističemo od sotalih i više o svemu imate na našem linku proizvoda http://stratoplus.rs/shop/. Jedan od naših korisnika je Beogradska firma http://pozovimajstora.rs gde se mogu videti njihove usluge…+381.18.800.300 ili +381.63.413.524 Ana i dobićete sve informacije o našim proizvodima. Proces livenja je opisan http://sr.wikipedia.org/wiki/Livenje

Proizvodno-trgovinska kompanija Strato Plus DOO je vodeći proizvođač  za mesingani fiting za vodovod i grejanje i već duži niz godina pristuna je i na inostranom tržištu. Naši proizvodi namenjeni za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija plasiraju su pretežno u zemljama regiona, mahom u republikama bivše Jugoslavije – Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina. Strategija kompanije svakako jeste da širi teritoriju na kojoj posluje i da sarađujemo sa zainteresovanim kompanijama iz zemalja Evropske unije. Prvi koraci u tom smeru su već načinjeni, te vas ovom prilikom obaveštavamo da je Strato Plus proširio svoje poslovanje i ugovorio poslove sa plasmanom fitinga za vodovod i grejanje na teritoriji Poljske, Rumunije, Bugarske, Hrvatske. StratoPlus DOO je vaš budući dobavljač! http://stratoplus.rs/ je jedini najveći i pravi lider na Balkanu u oblasti grejnog fitinga!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *