Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Cwieme Berlin 2018 Sajam
jun 19, 2018
Izvođenje vodovodne instalaceije
Izložba „TRAGOVI U BRONZI“
oktobar 13, 2018
Show all

Tragovi u bronzi – Izložba 07.09.2018

Tragovi u Bronzi

Izložba tragovi u bronzi autora Ljubiše Milenkovića

Autor: Ljubiša Milenković, dipl. ing. maš.

Domaćin: Art galerija Centra za kulturu i umetnost Aleksinac

Pokrovitelj: Aleksandar Ilić, direktor kompanije Strato Plus DOO

Otvaranje izložbe u petak, 7. septembra u 19:00 sati

Trajanje izložbe 7.-15. septembar 2018. godine

Poštovani sugrađani, uvaženi poslovni partneri, dragi prijatelji i svi ljubitelji umetnosti,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će poznati borski skulptor Ljubiša Milenković, u saradnji sa domaćinom – Centrom za kulturu i umetnost Aleksinac, i pod pokroviteljstvom kompanije Strato Plus DOO realizovati izložbu Tragovi u bronzi u Art galeriji Doma kulture u Aleksincu.

U godinama koje su iza nas, gospodin Ljubiša Milenković je zajedno sa vlasnikom Strato Plus-a Aleksandrom Ilićem stvorio impozantnu kolekciju umetnina različitih formata kojom se ponosi I sa kojima uzima učešća na samostalnim galerijskim izložbama. Ove skulpture u potpunosti oslikavaju sopstveni umetnički izraz i stil autora koji sa velikim entuzijazmom dolazi u naš grad da nam predstavi svoje “tragove u bronzi”.

Pozivamo vas da svojim prisustvom date doprinos autoru izložbe i njegovim prijateljima i na taj način prepoznate trud i napore koje ulažu svih ovih godina na promociji i potpunoj afirmaciji istorijskih, kulturnih i umetničkih vrednosti lokalne sredine.

Hvala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *