Stratoplus Aleksinac - roizvodno-trgovisnko preduzeće Strato Plus DOO jedan je od vodećih proizvođača mesinganog fitinga za Centralno grejanje fiting kao i za izvođenje vodovodnih i grejnih instalacija u objektima za stanovanje i rad, kao i u industrisjkim pogonima. Svojim kupcima nudimo širok spektar proizvoda po veoma povoljnim cenama, gde ističemo da smo od drugih proizvođača sa uslovima koje nudimo kupcima ubedljivo najkonkurentniji.
Mesingani prelaz
Mesingani prelaz
oktobar 29, 2018
49. Međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju I hlađenju
decembar 12, 2018
Show all

Viklovanje motora

Viklovanje motora

Viklovanje motora

Viklovanje motora

Pored proizvodnje i prodaje mesinganog fitinga za grejne i vodovodne instalacije, Strato Plus DOO je jedna od vodećih kompanija u oblasti uvoza i trgovine bakarnom lak žicom i elektroizolacionim materijalima za remont i viklovanje motora – videti na http://stratoplus.rs/nasi-proizvodi/ . Najbolja cena koju uspevamo da obezbedimo za naše kupce koji rade servis, remont I viklovanje motora u elektro-industriji direktno proizlazi zbog dobre nabavne cene koju imamo od jakih proizvođača, a sve zbog velikih količina koje uvozimo i uspešno plasiramo na srpskom tržištu. U našoj ponudi, kupcima je dostupna lak žica za viklovanje elektro – motora renomiranih turskih proizvođača Elsan Magnet wire A.S. i Erikoglu Emaye, kao i bugarskog proizvođača Emka JSC. Naši saradnici su http://pozovimajstora.rs.

Posedujemo odgovarajuće ateste da bakarna lak žica i elektroizolacioni program koji nudimo našim kupcima za servis I viklovanje motora zadovoljava odgovarajuće međunarodne standarde i potvrđuje usaglašenost proizvoda sa važećim tehničkim propisima u elektro industriji. Na taj način garantujemo za kvalitet proizvoda, te osiguravamo da naši kupci uvek dobijaju proizvod čiji kvalitet ne odstupa od zacrtanih normi. Za primenu u elektroindustriji i za viklovanje motora, na lageru u svakom trenutku imamo promere lak žice od 0,2 mm do 3 mm. Takođe, na zahtev zainteresovanih kupaca, po dogovoru im možemo obezbediti neophodne količine lak žice promera većih od 3 mm – videti na http://stratoplus.rs/shop/1-bakarna-lak-zica/ .

Viklovanje motora

Viklovanje elektro motora

Proizvodno – trgovinsko preduzeće StratoPlus DOO u svom prodajnom program pored lak žice, ima i elektroizolacione materijale za viklovanje motora različitog spektra primene. Naša kompanija se više od dve decenije povezuje sa vodećim proizvođačima lakova i elektroizolacionih materijala za viklovanje motora u elektro industriji, te smo se vremenom pozicionirali kao vodeći trgovci elektroizolacionim materijalima u Srbiji – . Našim kupcima obezbeđujemo u svakom trenutku izolaciju po izuzetno pristupačnim cenama, što nas svrstava u najpovoljnije trgovinske kompanije u ovoj oblasti poslovanja – http://stratoplus.rs/zasto-nasa-kompanija/ .

U našem prodajnom programu, od izolacije za remont I viklovanje motora, zainteresovanim kupcima nudimo sledeće artikle koji su dostupni u standardnim traženim dimenzijama – prešpan, trafobord, melineks, tefleks, miofleks, nomeks, bužir cevi, žakonet i keper trake, vazdušno sušeće lakove i sl. Za sve ove proizvode posedujemo ateste i garancije proizvođača, te ih po potrebi dostavljamo kupcima kako bi oni u daljoj prodaji ili prilikom rada na servisu I remontu elektromotora mogli krajnjim korisnicima da garantuju kvalitet i poreklo ugrađenih elektroizolacionih materijala za viklovanje motora – za ponudu pogledati http://stratoplus.rs/strato-plus-lak-zica-i-izolacija/ . Kupcima koji od Strato Plus-a vrše nabavku lak žice i elektroizolacionih materijala za viklovanje motora, sektor prodaje lak žice i elektroizolacije i tehnička služba nude tehničko-konsultantske usluge u cilju poboljšanja i učvršćivanja saradnje, te promociji najnovijih proizvoda i dostignuća iz oblasti elektro industrije. Na ovaj način, našim kupcima pomažemo da podignu kvalitet svojih usluga i tako uhvate korak sa trendovima i inovacijama u elektro-industriji I oblasti remontovanja I viklovanje motora. Više o http://pozovimajstora.rs/blog/

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da nas kontaktiraju na http://stratoplus.rs/contact-us/ . Komercijalni sektor Strato Plus-a na raspolaganju je svima koji žele da razgovaramo o idejama, projektima i budućoj saradnji u pogledu nabavke i prodaje proizvoda na tržištu bakarne lak žice I elektroizolacije za remont I viklovanje motora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *